الاثنين، 31 مارس 2014

النجرسكو بالصور

النجرسكو بالصور
المقادير
_______
كيلو الاربع مكرونه قلم انا بستعمل الملكه الكيس النص كيلو باخد كيس ونص
نصف كيلو بانيه وتقطعيه شرايح
3 طمطمات
3بصلات
2 فلفل اخضر
الزيتون الاسود الشرايح
ملعقتين زبده
2 كيلو لبن انا بستخدم بخيره
و2 كيس بشاميل
صينيه مربعه كبيره
الاوابل عباره عن
توابل فراخ اسبايسى بجيبهاا جاهزة وفلف اسود وملح وكمون
نبدء



وهنا سلقنا المكرونه



وقطعت الفراخ



وهنا حطيت توبلى



هنقطع البصل مكعبات ونشوحه فى الزبده على نار عاليه لغايه مايدبل بس مش عاوزينه يحمر بعدين ننزل بالفراخ ونقلب



نقطع الطمطم مكعبات وننزل بيهاا على الفراخ وتتقلب بس مش عوزينها تستوى ونطفى النار ونجهز البشاميل




ده البشاميل حطيت كيسين بشاميل على 2 كيلو لبن بارد وقلبت بالمضرب وعلى نار هاديه وقلبت بسرعه لغايه ماادانى قوام زى المهلبيه






نحط المكروونه كلهاا فى حله فاضيه ونحط علىهاا كميه بشاميل



وهنا حطيت نصف برطمان صلصه مخصصه للمكرونه



وهناا نقلب المكرون والصلصه والبشاميل




ندهن صينيه بالذبده وننزل بنصف الكميه بحيث تكون المكرونايه مش فوقهاا واحده تانيه فاهمين ؟؟




وننزل بكميه منالبشاميل فوق النص الاول ونغطى الفراغات كلهاا




وهناا ننزل بالفراخ




وهنا نزلت بالبشاميل



ونحط على الوش كاا قطعه زبذده

وهندخلهاا الفرن نص ساعه تحت على نار هاديه وبعدين الشوايه احد ماتحمر




وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق