الأحد، 30 مارس 2014

المحوجه بالصور

المحوجه بالصور

المقادير
كيلو وربع دقيق اسمر 400 جرام زبدة كوب حليب 4 ملاعق سكر نصف كيلو عسل اسمر سمسم وحبة البركة وتحويجة ( محوجة )

الطريقة الدقيق الاسمر ع السمسم وحبة البركة والسكر والمحوجة ويقلب جيدا الزبدة بعد ما تسيح ع النار ويقلب ثم العسل وكوب الحليبثم نفرد المقدار فى صوانى ونفرد بكوب ونرش عليه سمسم وحبة البركة ثم ونفرد بالكوب ثم يقطع بالسكين (قبل دخول الفرن) هام ع نار متوسطة لمدة ربع ساعة ثم يقطع بعد ان يبرد بسرعة









0 التعليقات:

إرسال تعليق