الأحد، 30 مارس 2014

الموز البتلو في الفرن

 الموز البتلو في الفرن 

قبلها بيوم غسلتها كويس وشكشكتها عشان اجهزها للتتبيل
التتبيلة
مية بصل - زبادى - ليمون - خل - زيت - روز ماري
فلفل اسود - بهار - جنزبيل بودرة - وملح لأ لأ لأ لانه بيسحب السوايل من الانسجة
وبيخليها ناشفة
حطيتها فى كياس ومعاها التتبيل وسيبتها في التلاجة

بعدين جهزت خضار عشان وقطعته عشان يعمل نكهة حلوة حطيتهم فى صوانى فويل لتسهيل النظافة "
بصل وتوم بقشرهم وكرفس وجزر و روز ماري
ملح وفلفل وبهار وكبابه صيني
ودعكتهم بالتوابل ورصيت الموزات بينهم

ومعاهم كوب مية وقفلت بالفويل ودخلتها فرن ساخن حوالى ساعة
وشيلت الفويل دقيقتين عشان تحمر

شوفوا ماشاء الله اد ايه شكلها حلو
وقدمتها على شيبسى

0 التعليقات:

إرسال تعليق