الجمعة، 16 مايو 2014

لفائف البادنجان بالدجاج


لفائف البادنجان بالدجاج
ناخد لحمة مفرومة دجاج
ونتبلها ببصلة مبشورة
ملح حسب الرغبة
نص ملعقة قرفة
ربع ملعقة فلفل اسود
ربع ملعقة كروية
ربع ملعقة كسبر مطحون
ربع ملعقة كمون



ونخلطهم مع بعضهم ونشكلهم قطع صغيرة ونصفهم في البايركس
وعلي الفرن لن تستوي اللحمة




نقطع البادنجان بالطول





نقليهم في الزيت نصفيهم علي ورق المطبخ
لما تستوي اللحمة نطلعها من الفرن ونلف اللحمة في البادنجان
(انا مسكتهم بأعواد الاسنان لانه البادنجان اللي عندي صغير )
لما نخلص نصفهم في البايركس





ونضيف عليهم الصالصة





والجبن ونرجعهم للفرن


ولما تستوي وتتحمر نطلعها ونقدمها بالف صحة وعافية






0 التعليقات:

إرسال تعليق