الخميس، 15 مايو 2014

طريقه الكنافه المحشيه بالموز

اليوم طريقة جديدة و بتكون لذيييييذة جدا
لكنها تاخد بعض الوقت..



نفرد الكنافة و نقصها كما فى الشكل
و نضع الموز..





يكون فى طبق به ماء جنبنا
نبلل ايدينا بالماء و نساوى الكنافة
لتصبح كما هو موضح..





نقلى فى زيت غزير..






نخرجها و نضعها مباشرة فى الشراب البارد.























صدقونى بتكون رووووووعة..لكنها تؤكل دافئة..
الموز بيكون ساااايح و تحفة..
مع واحد شاى مضبوووووط..يا سلاااااااام..

0 التعليقات:

إرسال تعليق