الأحد، 11 مايو 2014

الكنافه البورمه بطريقه جديده خالص وسهله جدا

الكنافه البورمه بطريقه سهله جدا


دة الكنافة فتفتها خالص وحطتها في صانية فرن





ضيفت علي الكنافة السمنة السايحة +شوية زيت ذرة +السكر الباودر
وقلبت الخليط كويس مع بعض




وبقت بالشكل دة



ادخلها الفرن
او تحت الشواية بس لازم تقفي قصادها عشان مش تتلسع
بصراحة انا دخلتها الفرن اصلي كنت بعمل ضاجن وكان والع اصلا
وبعد ماطلعت بقت بالشكل دة



دة مكسرات مشكلة علي جوز هند اختياري



هنا ضفت علي المكسرات شربات تقيل لحد ما المكسرات مسكت في بعضها بالشكل دة



اهم خطوة بقي ركزي معايا
هنضع شربات ثقيل علي الكنافة ونقلبها كويس في الصانية
هنجيب ورق زبدة ونفردها علي الرخامة وندهنها بالسمن ونفرد الكنافة علي شكل مستطيل ونضغط عليها جامد اوووي

انا بقي للاسف مكنش عندي ورق زبدة قلت الجيش بيقولك اتصرف
عملتها بورق فويل




هنا هنضيف المكسرات اللي كنا حاطين عليها الشربات التقيل فكرنها
هنحطها في النصف بالشكل دة



وهنا بقي هنلفها زي البونبوناية او زي السويسرول بالشكل دة
بس اهم حاجة وانتي بتلفي تضغطي جامد عليها عشان متفكش
وهندخلها الفريزر ساعتين ياحلوين



ودة النتيجة بعد الساعتين



وهتقطعيها بالشكل دة
ها اية رايك في اسهل من كدة







وبس كدة

اية رايكم

0 التعليقات:

إرسال تعليق