الجمعة، 16 مايو 2014

الكفتة الليبية

الكفتة الليبية 


لحم او دجاج مفروم
انا استعملت الدجاج لانه المتوفر عندي
بطاطس مسلوقه
بهارات مشكلة
بصلة مبشورة
ملح حسب الرغبة
بيضة
بقسماط
شبت او بقدونس

نسلق البطاطس ولما تستوي نهرسها بالشوكة
ونضيف عليها اللحمة المفرومة والبهارات
والبقدونس والشبت
نخلطهم مع بعض ونضيف عليهم البيضة
والبقسماط











نجهز الزيت علي النار ولما يجهز
نكون خلصت تشكيل الكفتة ونقليها علي طول
نطلعها ونصفيها من الزيت علي ورق المطبخ
وناكلها ساخنة أو باردة



طعمها خرافي ومن تراث الاكل الليبي


0 التعليقات:

إرسال تعليق