السبت، 26 أبريل 2014

بلح الشام المقرمش

بلح الشام المقرمش

 المقادير
 نص لتر ماء
 و200 ملل زيت 
رشه ملح
 ورشه سكر
 كل ده في اناء علي النار يغلي
بعد مايغلي تجهزي 400 جرام دقيق وتنزليهم علي خليط الماء والزيت مره واحده وبمضرب السلك تضربي جامد لحد ما تبقي زي  العجينه
لما تبرد ضيفي 3 بيضات وقلبي بسرعه وفي كيس الحلواني تشكليها بس النار اللي هاتقلي فيها تكون واطيه طول القلي
ولما تحطي بلح الشام مايكونش الزيت حامي
ولما يحمر حطيه في شيره او شربات تقيل 

0 التعليقات:

إرسال تعليق