الاثنين، 28 أبريل 2014

طاجن لحم آورما مع الأرز بالفرن

طاجن لحم آورما مع الأرز بالفرن

طاجن لحم آورما مع الأرز بالفرن
ملعقة زبدة كبيرة فى مقلاة تيفال ونسيبها تسخن



هننزل نصف كيلو لحم مكعبات صغيره ونشوحه شوية وننزل بالتوابل
شطة مجففة وفلفل اسمر

نضيف نصف ملعقة ثوم وبصل بودرة وربع ملعقة قرفة
وورقتين لورى



نشوح لحد ما المياه تنزل كل المياه وتنشف ونضيف لها كوبين مياه تستوى ثلاث ارباع سوا



فى شوية زبدة نشوح البصل الجميل ده دورى عليه فى السوبر ماركت ولو مش موجود هاتى اصغر بصل كل ما يبقى صغير كل ما يبقى مسكر



لما البصل يذبل بس نرفع اللحمة ونضيفها للبصل ونقلبهم سوا ونرفعهم فى الطاجن اللى هيدخل الفرن



اخر خطورة بنجيب فصين ثوم مفرومين نشوحهم فى ملعقة زبدة او سمنة واما يبقى ذهبى ننزل شوربة اللحمة واما تغلى ننزلها فى الطاجن



هتدخل فرن حرارته متوسطة متغطية بورق فويل كويس لحد ما الصوص يتكثف وانتى بتتحكمى فى كثافة الصوص



وتقدم


0 التعليقات:

إرسال تعليق