الجمعة، 25 أبريل 2014

طاجن السمك بالفريك


طاجن السمك بالفريك

سمك شعور مقطع جزل ومتبل وقليته عادي زي ما بنعمله في الدقيق ونقليه




بدأت أجهز للفريك
شوحت بصلة في قليل من الزيت


حطيت الفريك المغسول كويس ومصفى على البصل وقلبته وحطيتله الميه زي ما بتعملي الرز بالظبط



بمجرد ما يشرب المية نطفي النار عليه لأني عايزاه نصف سوا هايكون لسه فيه شوية مية بسيطة محتاجينها عشان السمك يشربها بعد كده وياخد طعم الفريك

وضعت نصف الفريك في الطاجن الفخر ووضعت عليه جزل السمك



وضعت الباقي من الفريك وضعت عليه شرائح طماطم ودخلته الفرن



شكل الطاجن بعد ما طلع من الفرن





ودي صينية سمك عملتها ببقية السمك


0 التعليقات:

إرسال تعليق