الاثنين، 14 أبريل 2014

طريقه السبيط المقلي المقرمش الروعه علي طريقتي

السبيط المقلي



التتبيله 
فلفل اسمر وملح وبابريكا وثوم مفروم وكمون
كل ده معاه لبن رايب
الطريقه
حلقات السبيط او الكليماري  توضع في التتبيله وتترك في الثلاجه ليله او 6 ساعات
تم يجهز الزيت للقلي وناخذ حلقات الكاليماري او السبيط من التتبيله ونضعه في الدقيق ولا نضغط فقط نمرره في الدقيق وعلي الزيت الساخن
تقلي حتي تصفر وتخرج وتقدم م الكاتشب والخبز
وبالهنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق