الجمعة، 2 مايو 2014

البسكويت المقرمش بجوز الهند بس بالسمنه

البسكويت المقرمش بجوز الهند

2 كيلو وربع دقيق
2 باكو وربع بيكنج بودر
ا كيلو سمنه
1 كيلو سكر بودرة
14 بيضه
7 فانيليا
ربع كيلو جوز هند

اول حاجه ضربت السمنه كويس جدا



بعد كده ضيفت السكر البودرة وضربت تانى



لحد ما بقى شكله كده بالظبط



وبعد كده ضيفت البيض والفانيليا



وبقى شكل العجينه كده



وبعد كده ضيفت الدقيق والبودر المنخولين كويس جدا واخيرا جوز الهند بس ياريت مش خشن اوووووى



وخلطتهم كويس جدا لحد ماطلع شكل العجينه كده



سيبت العجينه هديت شويه على ماما ما سخنت الفرن كده تقريبا وبدأنا بقى بالماكينه التشكيل بالشكل ده




وطبعا بقى الكل مشتااااااااااق للشكل النهائى اهو















ملحوظه بقى اخيرة ومهمه جدا : لو عاوزة بسكويتك يفضل مقرمش وناشف لاخر واحده اعملى كده بالظبط




ايوة علب التلاجه الكبيرة اوووووووووى دى حطى فيها واقفليها كويس جدا هيفضل زى ماهو لآخر واحده فيه ان شاء الله

0 التعليقات:

إرسال تعليق