الأربعاء، 16 أبريل 2014

الميني تارت


 الميني تارت

مقاديره: ربع كيلو سكر بودرة +نص كيلو سمنة (يضربوا بالمضرب)
يضاف عليهم بيضتين +فانيليا ويضربوا
من 3/4 الي كيلو دقيق يضاف علي الخليط حتي تتكون عجينة التارت (متماسكة الي حد ما)
توضع العجينة في قوالب التارت وتخرم بالشوكة وندخلها الفرن الي ان تحمر
بعد ما تبرد نسيح شيكولاته علي حمام ماء وندهن بيها القوالب من جوة زي كدة



وبعدين نحط فيها باستري كريم او كستر


وبعدين كريم شانتيه في النص


وبعدين اجمله بكريزة من فوق واقدمه

0 التعليقات:

إرسال تعليق