تورتة بالكريمة والفواكه بالصور والتفاصيل
وطبعا احنا مجهزين الكيك وكل اللي هنحتاجه كريم شانتيه(كوب كريم شانتيه بودرة +كوب لبن ساقع ويضرب بالمضرب الكهربائي)
وطبعا فواكه للي هيحط عليها فواكه اي نوع تفضليه وانا النهاردة استخدمت كمبوت الاناناس والخوخ وواحدة كيوي صغيرة وفراولتين (اللي موجودعندك)
اول حاجة هنطلع الكمبوت من العلبة ونحطه علي فوطة نضيفة جدا عشان تمتص السائل
ولما تمتص السائل كله نقطعه نصين بالطول والشريحة نقطعها اتنين بالعرض
نيجي بقي للتورتة نفسها هنجيب الكيك ونعمل خط بالطول من الجنب عليها قبل ما نقطعها عشان بعد ما نحط الكريمة نرجع الطبقات تاني مظبوطة
هنا العلامة اللي عملناها من الجنب قبل التقطيع
هنبتدي نقطعها تلات طبقات بسكينة مشرشرة لو امكن
دي اول طبقة بعد وضع الكريم بكيس الحلواني اسهل حطينا الطبقة التانية والعلامة نظبطهازي ماكانت0 حطينا الكريم وعليه الطبقة التالتة زي ماكانت
بدأنا نحط الكريم علي الكيك عشان نغطيها كلها وهنا بعد ما اتغطت كل التورتة من فوق ومن الاجناب بطريقة متساوية علي اد مانقدر
وبعدين نزين الاجناب بأي طريقة تعجبنا وهنا عملتها بطريقة السبت
وهنا بعد ما خلصت الاجناب كلها وهبتدي الشغل فوق
عملت وردات بالكريمة علي الحروف وبدأت ارص الكمبوت والفاكهه
خلصت رص الفاكهه والكمبوت000000000000 واخيرررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااا
الملاحظات:
بعد ما نخلص رص الفاكهة لو حطيناها في التلاجة لتاني يوم هنلاقي الفاكهة دبلانة طب والحل؟
نجيب معلقتين جيلاتين في شوية مية مغلية(بطريقة الحلقة اللي فاتت)وبالفرشة ونمشي علي الفاكهة بحرص هتعمل طبقة عازلة والفاكهه مش هتدبل 00 لو مفيش جيلاتين ممكن جيلي ليمون لو مفيش مش مشكلة هي طعمها بردو وشكلها حلو
وطبعا فواكه للي هيحط عليها فواكه اي نوع تفضليه وانا النهاردة استخدمت كمبوت الاناناس والخوخ وواحدة كيوي صغيرة وفراولتين (اللي موجودعندك)
اول حاجة هنطلع الكمبوت من العلبة ونحطه علي فوطة نضيفة جدا عشان تمتص السائل
ولما تمتص السائل كله نقطعه نصين بالطول والشريحة نقطعها اتنين بالعرض
نيجي بقي للتورتة نفسها هنجيب الكيك ونعمل خط بالطول من الجنب عليها قبل ما نقطعها عشان بعد ما نحط الكريمة نرجع الطبقات تاني مظبوطة
هنا العلامة اللي عملناها من الجنب قبل التقطيع
هنبتدي نقطعها تلات طبقات بسكينة مشرشرة لو امكن
دي اول طبقة بعد وضع الكريم بكيس الحلواني اسهل حطينا الطبقة التانية والعلامة نظبطهازي ماكانت0 حطينا الكريم وعليه الطبقة التالتة زي ماكانت
بدأنا نحط الكريم علي الكيك عشان نغطيها كلها وهنا بعد ما اتغطت كل التورتة من فوق ومن الاجناب بطريقة متساوية علي اد مانقدر
وبعدين نزين الاجناب بأي طريقة تعجبنا وهنا عملتها بطريقة السبت
وهنا بعد ما خلصت الاجناب كلها وهبتدي الشغل فوق
عملت وردات بالكريمة علي الحروف وبدأت ارص الكمبوت والفاكهه
خلصت رص الفاكهه والكمبوت000000000000 واخيرررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااا
الملاحظات:
بعد ما نخلص رص الفاكهة لو حطيناها في التلاجة لتاني يوم هنلاقي الفاكهة دبلانة طب والحل؟
نجيب معلقتين جيلاتين في شوية مية مغلية(بطريقة الحلقة اللي فاتت)وبالفرشة ونمشي علي الفاكهة بحرص هتعمل طبقة عازلة والفاكهه مش هتدبل 00 لو مفيش جيلاتين ممكن جيلي ليمون لو مفيش مش مشكلة هي طعمها بردو وشكلها حلو
0 التعليقات:
إرسال تعليق