الأربعاء، 16 أبريل 2014

:جاتوه الميل فاي

:جاتوه الميل فاي

بنستعمل فيه عبوة ميل فاي مستطيلة وباستري كريم
الباستري (كوب بودرة باستري +كوب ونص لبن)

هنحط الكريم علي اول طبقة من الميل فاي

هنفرد الكريم بالتساوي

ونحط الطبقة التانية ونفرد عليها تاني كريم ونغطي بالطبقة التالتة

وبعدين نلف الميل فاي بالكلينج فلم (النايلون او البلاستيك)وندخله التلاجة

الخطوة دي بتخليه يمسك نفسه ويكون سهل التقطيع ان شاء الله
نجهز التوبنج اللي هنزين بيه الوش

نقطع الميل فاي بعد ما خرج من التلاجة 4 اقسام بالطول
وناخد جزء واحد منه

سيحت شيكولاتة بيضاء وفردتها عليه واكون مجهزة شيكولاتة بني سايحة عشان ارسم خطوط بيها عليها
(الطمس بس عشان الاضاءة كانت مضايقة الرؤية00 سوري)

عملت خطوط بالورب فوق الشيكولاتة البيضا وابتدي اسحبها بخفة وبسرعة قبل ما تجمد

وهتكون بالشكل دة
الجزء التاني من الميل فاي هعمله بنفس الطريقة بس هعكس البني تحت والابيض فوق
ونفس الخطوات بالصور


ونفس الكلام مع المربي والخطوط هتكون بالكريم شانتيه


والجزء الاخير هعمله بالسكر البودرة
واقطع كل جزء بالحجم اللي اشوفه صغير (سواريه)او كبير عادي او الحجمين
وهيكون علي بعضه بعد التقطيع بالشكل دة

0 التعليقات:

إرسال تعليق