الجبنه القريش للدايت في البيت باستخدام الطاجن الفخار
اول حاجه نسخن الفرن على اعلى حاجه
ندخل الطاجن الفرن لمدة 5 _ 10 دقايق
وبعدين نخرجه ونضيف اللبن ونرجعه تانى لمدة 10 دقايق
وفيه خيارين
اول حاجه تسبيه من غير اى اضافه
حيقعد من 3 الى 4 ايام
او تجيبى منفحه او تضيفى خل او ليمون ويقطع
تضيفى معلقه كبيرة على كوب الا ربع لبن وتضيفى على الطاجن
ودى المنفحه
تضفيها على اللبن وبعد 3 ساعات او اقل حيجمد اللبن
وبعد ما يجمد
فيكم تضيفم الملح اللى انتو عاوزينوا بس انا بضيف بس ربع معلقه واوقات كتيييييييييييير مبضفش اى ملح
نيجى للاهم طبعا كلنا معندناش الحسيرة
اللى معندهاش على اى شاشه
فضيت الجبنه على الحسيرة
وسبتها 4 _5 ساعات او طول الليل بس انا بحبها طريه
وفيها ميه الجبنه اللى عاوزاه تنشف تسيبها طول الليل لصبح
تسبيها تصفى كويس
اول حاجه نسخن الفرن على اعلى حاجه
ندخل الطاجن الفرن لمدة 5 _ 10 دقايق
وبعدين نخرجه ونضيف اللبن ونرجعه تانى لمدة 10 دقايق
وفيه خيارين
اول حاجه تسبيه من غير اى اضافه
حيقعد من 3 الى 4 ايام
او تجيبى منفحه او تضيفى خل او ليمون ويقطع
تضيفى معلقه كبيرة على كوب الا ربع لبن وتضيفى على الطاجن
ودى المنفحه
تضفيها على اللبن وبعد 3 ساعات او اقل حيجمد اللبن
وبعد ما يجمد
فيكم تضيفم الملح اللى انتو عاوزينوا بس انا بضيف بس ربع معلقه واوقات كتيييييييييييير مبضفش اى ملح
نيجى للاهم طبعا كلنا معندناش الحسيرة
اللى معندهاش على اى شاشه
فضيت الجبنه على الحسيرة
وسبتها 4 _5 ساعات او طول الليل بس انا بحبها طريه
وفيها ميه الجبنه اللى عاوزاه تنشف تسيبها طول الليل لصبح
تسبيها تصفى كويس
0 التعليقات:
إرسال تعليق