المحوجه بالصور
كيلو وربع دقيق اسمر 400 جرام زبدة كوب حليب 4 ملاعق سكر نصف كيلو عسل اسمر سمسم وحبة البركة وتحويجة ( محوجة )
الطريقة الدقيق الاسمر ع السمسم وحبة البركة والسكر والمحوجة ويقلب جيدا الزبدة بعد ما تسيح ع النار ويقلب ثم العسل وكوب الحليبثم نفرد المقدار فى صوانى ونفرد بكوب ونرش عليه سمسم وحبة البركة ثم ونفرد بالكوب ثم يقطع بالسكين (قبل دخول الفرن) هام ع نار متوسطة لمدة ربع ساعة ثم يقطع بعد ان يبرد بسرعة
الطريقة الدقيق الاسمر ع السمسم وحبة البركة والسكر والمحوجة ويقلب جيدا الزبدة بعد ما تسيح ع النار ويقلب ثم العسل وكوب الحليبثم نفرد المقدار فى صوانى ونفرد بكوب ونرش عليه سمسم وحبة البركة ثم ونفرد بالكوب ثم يقطع بالسكين (قبل دخول الفرن) هام ع نار متوسطة لمدة ربع ساعة ثم يقطع بعد ان يبرد بسرعة
0 التعليقات:
إرسال تعليق