السمبوسه هتعشقيها من خفتها ..وصفه راااائعه
وعن تجربه مفيش ولا نقطه زيت هتلاقيها فيها
المقادير4 كوبايات دقيق - ربع كوب نشا - نص معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة سكر - نص كوب زيت زيتون
وكوب ونص مية دافية "ربما اقل او اكتر حسب ما تلم وتكون لينة ومتماسكة معاكى"
الحشو
عصاج بالصنوبر
جبنة فيتا بالزيتون الاخضر وحبة البركة
عجنتها كويس حوالى عشر دقايق وسيبتها ترتاح عقبال ما جهزت الحشوات
بعدين بدأت افردتها بالنشابة على دقيق مرشوش وقطعت بالسكين مربعات تكفى انها تغطى القالب بتاعى "افضل من الدواير عشان مش بتهدر عجين واضطر المها وافردها تانى"
جهزتهم كلهم على ورق زبدة مرشوش دقيق ودخلتها الفريزر تتجمد عشان ما تلزقش مع بعض
بعدين لميتهم فى كيس وهما مجمدين عشان ما تاخدش مساحة
سيبتهم برة نص ساعة وبعدين قليتهم فى زيت غزير لحد ما بئت دهبية ومقرمشة
0 التعليقات:
إرسال تعليق