الأحد، 30 مارس 2014

اكواب الباف بيستري

اكواب الباف بيستري


الطريقة
طلعت عجينة الباف بيسترى من الفريزر وسيبتها لما تطري 5 دقايق واقدر افردها
ورشيت تحتها وفوق دقيق خفيف
رجعتها الفريزر تانى وهى مفرودى عشان تبقى متماسكة عند التقطيع

"بشتريها جاهزة ومتوفرة فى المجمدات فى اى سوبر ماركت "

واستعملت قطاعة السابليه
نصهم دواير كاملة
والنص التانى دواير مفرغة من الوسط
ودهنت بيض عشان الزقهم ودهنت على الوش كمان عشان تاخد لون جميل فى الفرن

وعلى فرن متوسط لحد ما ارتفعت واستوت ولونها بئة دهبى جميل

سيبتها تبرد وبعدين استعملت القلم عشان افرغها من الوسط عشان اعمل مكان للحشو

الحشو
تقدرى تستعملى اى نوع جبنة كريمى او لبنة
انا استعملت ريكوتا وفرمت معاها زيتون اخضر وشبت

وحشيت باستعمال كيس الحلوانى

0 التعليقات:

إرسال تعليق