السبت، 29 مارس 2014

سمك سنجاري بالصور

سمك سنجاري بالصور



اول حاجة جبت كيلو وربع سمك بوري عباره عن اربع سمكات
وكل ما يكون السمك اكبر كل ما يبقى احلى
وفتحتهم بالسكينه ونضفتهم كوويس و شيلت قشور السمك
وطبعا نضفتهم كويس قوي قوي
وبعد كده عملت التتبيله بتاعتهم 
جبت 3 فصوص توم و فلفل وليمون وبشر ليمون كمان وملح وكمون ونص طماطمايه وشطة وضربتهم في الكبه 
وبعدبن عملت الخلطة اللي بتتحط فوق الوش
عباره عن طماطمايه كبيرة وبصله كبيرة وفلفل وبقدونس ونقطتين زيت وحطيت عليهم برده بهاراتهم ملح وكمون وشطة و3 لمونات 
وبعدين جبت ورق فويل وحطيته في ارضية الصنية ودهنتة زيت وتعملي حسان انك هتغطي السمك بالورق الفويل بالشكل ده
وحطيت السمك وفوقيه التتبيله 
وتدخلي التتبيله لكل اجزاء السمك
وبعدين حطيت الخلطة اللي انا عملاها 
س حطيتهم على صنيتين عشان اعرف افردهم كويس
وغطيتهم ودخلتهم الفرن
وقدمته مع رز بالشعرية وسلطة طبعا

0 التعليقات:

إرسال تعليق