الكوارع وفته الكوارع
طبعا غسلتهم غسله كويسه
وشيطهم على البوتاجاز الاول
يعنى ايه بشيطهم ؟
يعنى تمسكيها من قفاها كده وتولعى بوتاجازك وتمشى بيها كده رايح جاى من فوق عين البوتاجاز
عشان نشيل الشعر اللى فى رجليهم ده
ولما اتاكد ان هما نضفوا اوى اقوم جايبه حله محترمه واحط فيها
بصل وفصين توم مصححين وحبهان وقرفه وفلفل اسمر وجنزبيل بسيط ومعلقه صلصه طماطم
وورق لورا
ونص لمونه بقى
وسيبيها علي البتوجاز
بعد ما استوت
واول ما تخرج رشى عليها رشه صغيره فلفل اسمر تانى عشان نمنع منعا باتا اى ريحه
الدقه بتاعتها
راس توم بصفرها فى شويه سمنه او زبده وبعدين بنزل عليها بعصير طماطم او صلصه طماطم اللى يريحك يعنى
او حطى معلقه صلصه على كوبايه عصير طماطم هتبقى احلى كتيييييييييييييييييييير
وقومت الاول دهناها بجزء من الصلصه دى
وحطيتها تحت الشوايه فقط لا غير
عشان تاخد لون بس
يعنى احنا مش محتاجين نولع الفرن لان هى كده كده مستويه ومزبده
ولو عايزه تحمريها طبعا حمريها بس انا رايى تحطيها تحت الشوايه افضل
منها تاخد لون بس ومنها تكون من غير دهون خالص
الفته
هنا بقى انا قطعت عيش وحمرته فى معلقه سمنه
وبعد ما اتحمر قومت حطه عليه
معلقه دقه
من الدقه اللى انا عمهلاها للفته
ودى بقى هتفرق جامد فى الطعم
وبعدين قومت حطه الشوربه بتاعه الكوارع على العيش وقلبتهم كويس وغطيته لحد ما العيش باش او طرى بمعنى اصح
طب يلا بقى نظبط طبق الفته
انا اول حاجه حطيب الرز بتاعى فى الطبق
وبعدين قومت حطه عليه العيش البايش
وبعدين قلبتهم مره واحده فى طبق التقديم
وقومت مزوقاها من فوق الوش بالمنظر ده
0 التعليقات:
إرسال تعليق