سلطة بحريات اوسلطه السيفود او سلطه ثمار البحر
المقادير:
كوب و نص مكرونة فوسيلي – الحلزونية
كوب ربيان مسلوق
نص سمك فيليه مسلوق
نص طماطم مقطع مربعات
خس مقطع رفيع
م ك جبنة بارميزان
م ك بقدونس مفروم
الصوص:
م ك زيت زيتون
2 م ك مايونيز
م ك ونص كاتشب
م ك ليمون
م ك ورشستر صوص
2 م ص بقدونس ناشف
م ك توباسكو بالهالوبينو << اختياري
م ص ملح
م ص فلفل أسود
نخلط مكونات الصوص ونحطها بالثلاجة لين نخلص تجهيز المقادير الثانية
نسلق الربيان و السمك لمدة 10 دقايق لحد مايستوي
نقطع الخس تقطيع رفيع و طويل تقريبا
نسلق المكرونة وبعد مانسلقها نغسلها بموية عشان لا تتلزق ببعض
نقطع الطماطم مربعات وسط
نخلط المكونات مع بعض و بعدين نجيب الصوص من الثلاجة ونخلطها مع الباقي
على الوجه نرش جبنة بارميزان و عليها البقدونس المفروم
م ك زيت زيتون
2 م ك مايونيز
م ك ونص كاتشب
م ك ليمون
م ك ورشستر صوص
2 م ص بقدونس ناشف
م ك توباسكو بالهالوبينو << اختياري
م ص ملح
م ص فلفل أسود
نخلط مكونات الصوص ونحطها بالثلاجة لين نخلص تجهيز المقادير الثانية
نسلق الربيان و السمك لمدة 10 دقايق لحد مايستوي
نقطع الخس تقطيع رفيع و طويل تقريبا
نسلق المكرونة وبعد مانسلقها نغسلها بموية عشان لا تتلزق ببعض
نقطع الطماطم مربعات وسط
نخلط المكونات مع بعض و بعدين نجيب الصوص من الثلاجة ونخلطها مع الباقي
على الوجه نرش جبنة بارميزان و عليها البقدونس المفروم
0 التعليقات:
إرسال تعليق