الأحد، 11 مايو 2014

سلطة بحريات اوسلطه السيفود او سلطه ثمار البحر


سلطة بحريات اوسلطه السيفود او سلطه ثمار البحر




المقادير:

كوب و نص مكرونة فوسيلي – الحلزونية

كوب ربيان مسلوق

نص سمك فيليه مسلوق

نص طماطم مقطع مربعات

خس مقطع رفيع

م ك جبنة بارميزان

م ك بقدونس مفروم



الصوص:

م ك زيت زيتون

2 م ك مايونيز

م ك ونص كاتشب

م ك ليمون

م ك ورشستر صوص

2 م ص بقدونس ناشف

م ك توباسكو بالهالوبينو << اختياري

م ص ملح

م ص فلفل أسود




نخلط مكونات الصوص ونحطها بالثلاجة لين نخلص تجهيز المقادير الثانية

نسلق الربيان و السمك لمدة 10 دقايق لحد مايستوي

نقطع الخس تقطيع رفيع و طويل تقريبا

نسلق المكرونة وبعد مانسلقها نغسلها بموية عشان لا تتلزق ببعض

نقطع الطماطم مربعات وسط

نخلط المكونات مع بعض و بعدين نجيب الصوص من الثلاجة ونخلطها مع الباقي

على الوجه نرش جبنة بارميزان و عليها البقدونس المفروم

0 التعليقات:

إرسال تعليق