السبت، 17 مايو 2014

تحضير الكريم شانتيه عادى وبالكاكاو وبجميع الألوان


تحضير الكريم شانتيه عادى وبالكاكاو وبجميع الألوان

الكريم شانتيه منه أنواع بودرة وبدون سكر (سايب )ونشتريه من العطار (شبه الدقيق )وبشهادة شيفات الحلويات أنه أفضل بكثير فى الإستعمال من المعلب.وبصراحة هو ده اللى بينجح معايا .



تحضير الكريم شانتيه عادى وبالكاكاو وبجميع الألوان



طريقة تحضير الكريم شانتيه الخام:

ربع كيلوكريمة بودرة + نصف لتر ماء مثلج (من الفريزر ) + 75 جم سكر(تقريبا 3 ملاعق).
يتم ضربهم جيدا بمضرب البيض حتى يصبح قوامه متماسك بنضع جزء من الكريمة على ظهر اليد فان شفت اليد وأظهرتها نضربها تانى حتى تتماسك.


ملحوظة:يمكن إضافة ملعقتين خام كاكاو خام غامق للخليط بعد تحضيره حتى نحصل على كريمة شيكولاته أو إضافة شيكولاته خام مسيحينها على حمام ماء (لا نضيفها إلا بعد ماتبرد).
يمكن إضافة ألوان طبيعية للحصول على أى لون نريده للكريمة.


0 التعليقات:

إرسال تعليق