الكنافه المحشيه جبن كيري بدون فرن
المقادير والطريقة
كنافة ناعمة تفرك بسمن فارم وسكر ناعم ثم افرد نصف الكمية في مقلاة صغيرة مع الضغط عليها
توضع عليها جبن كيري انا حطيت ست حبات مع الضغط عليها قليلا بالاصابع
ثم تغطى بباقي الكنافة وتوضع على عين الغاز على نار هادية جدا
واول ماتشوفي اطرافها تحمرت اقلبيها على طبق صغير زي كذا
ثم زحلقيها من الطبق للمقلاة بشويش دفيها بالسكين عشان يتحمر الوجه الثاني
ارجعي اقلبيها على طبق التقديم وصبي الشيرة وخليها تبرد بدون غطا عشان تبقي مقرمشة
واحدة اتلسعت شوية بس نسيتها بس برضو لذييييييييييييييييذة لذييييييييييييييييييييذة
ودي صوره من الداخل شوفوا قد ايه رااائعه
طبعا الطريقة دي ميزتها يا بنات انك تقدري تعملي كميه قليله جدا وتنوعي الحشوة في نفس الوقت
المقادير والطريقة
كنافة ناعمة تفرك بسمن فارم وسكر ناعم ثم افرد نصف الكمية في مقلاة صغيرة مع الضغط عليها
توضع عليها جبن كيري انا حطيت ست حبات مع الضغط عليها قليلا بالاصابع
ثم تغطى بباقي الكنافة وتوضع على عين الغاز على نار هادية جدا
واول ماتشوفي اطرافها تحمرت اقلبيها على طبق صغير زي كذا
ثم زحلقيها من الطبق للمقلاة بشويش دفيها بالسكين عشان يتحمر الوجه الثاني
ارجعي اقلبيها على طبق التقديم وصبي الشيرة وخليها تبرد بدون غطا عشان تبقي مقرمشة
واحدة اتلسعت شوية بس نسيتها بس برضو لذييييييييييييييييذة لذييييييييييييييييييييذة
ودي صوره من الداخل شوفوا قد ايه رااائعه
طبعا الطريقة دي ميزتها يا بنات انك تقدري تعملي كميه قليله جدا وتنوعي الحشوة في نفس الوقت
0 التعليقات:
إرسال تعليق