السبت، 22 مارس 2014

طريقتى البسيطه فى الفراخ المشويه في الفرن

طريقتى البسيطه فى الفراخ المشويه على الفحم 




ازيكم يا حبايب قلبى زى ما وعدتكم هنزل طريقتى البسيطه فى شوى الفراخ على الفحم 

الطريقه باذن الله سهله للمبتدئات


اول شئ بجيب الفرخه بتاعتى 
طريقه تنظيفى ليها عشان ريحه الزفارة بتاعتها 
اجيب طبق فيه دقيق وملح واجيب فرختى 

وارش الملح والدقيق على الفرخه وادعك بيها على الفراخ عشان فى حاجات لونها اصفر على الفرخه الدقيق والملح بيشلها 


خلا ص شلت الزفاره من على الفرخه اغسلها كويس تحت المياه وانقعها اما باللميون او مياه غسيل الارز 
واقطعها 



اجئ بقى لخلطه بتاعى بصل مقطع وعليه فلفل اسود وكمون وبهارات فراخ وفصين توم وزعتر وفلفل اخضر واضرب كله في الكبه ودي التتبيله بتاعتنا ..واتبل بيها الفراخ واسيبها طول الليل في التتبيله في التلاجه
تاني يوم اطلع الفراخ واشغل الشوايه واحطه الفراخ  في صينيه مع التتبيله وشويه زيت صغيرين وكل ما تحمر اقلب للناحيه التانيهمنها بتاخد من التتبيله ومنها بتتشوي وكل ما تلاقيها احمرت قلبي الناحيه التانيه لحد ما تستوي
تعرفي انها استوت بانك تجيبي شوكه وتغرسيها فيها لو طلع مايه يبقي لسه شويه

ممكن برضه تحطي معلقتين صويا صوص هاتدي طعم رااائع وبالهنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق