الأربعاء، 7 مايو 2014

البازجان المخلل المحشي بالخلطه

البازجان المحشي بالخلطه

اول حاجة نحضر الدقة عبارة عن
فلفل احمر او شطة و توم و ملح و لمون بس
مش بحط كمون لانة بيغير اللون و الطعم كمان

و نسلق الباذنجان نص سلق بس


و الماية بتاعت الباذنجان مش نرميها سبيها تبرد و حطى فيها حتة من الدقة و ملح وملعقة عصير لمون


نحشى الباذنجان و نرصة فى علبة و بعد كدة نحط عليه الماية بتاعتة
و نقفلة و حطية فى التلاجة و تسحبة منه بقى مع الاكل روعة







ملحوظة اهم حاجة و انتى بتشترى الباذجان
يكون صغير مش كبير

0 التعليقات:

إرسال تعليق