طاجن لحم آورما مع الأرز بالفرن
طاجن لحم آورما مع الأرز بالفرن
ملعقة زبدة كبيرة فى مقلاة تيفال ونسيبها تسخن
هننزل نصف كيلو لحم مكعبات صغيره ونشوحه شوية وننزل بالتوابل
شطة مجففة وفلفل اسمر
نضيف نصف ملعقة ثوم وبصل بودرة وربع ملعقة قرفة
وورقتين لورى
نشوح لحد ما المياه تنزل كل المياه وتنشف ونضيف لها كوبين مياه تستوى ثلاث ارباع سوا
فى شوية زبدة نشوح البصل الجميل ده دورى عليه فى السوبر ماركت ولو مش موجود هاتى اصغر بصل كل ما يبقى صغير كل ما يبقى مسكر
لما البصل يذبل بس نرفع اللحمة ونضيفها للبصل ونقلبهم سوا ونرفعهم فى الطاجن اللى هيدخل الفرن
اخر خطورة بنجيب فصين ثوم مفرومين نشوحهم فى ملعقة زبدة او سمنة واما يبقى ذهبى ننزل شوربة اللحمة واما تغلى ننزلها فى الطاجن
هتدخل فرن حرارته متوسطة متغطية بورق فويل كويس لحد ما الصوص يتكثف وانتى بتتحكمى فى كثافة الصوص
وتقدم
ملعقة زبدة كبيرة فى مقلاة تيفال ونسيبها تسخن
هننزل نصف كيلو لحم مكعبات صغيره ونشوحه شوية وننزل بالتوابل
شطة مجففة وفلفل اسمر
نضيف نصف ملعقة ثوم وبصل بودرة وربع ملعقة قرفة
وورقتين لورى
نشوح لحد ما المياه تنزل كل المياه وتنشف ونضيف لها كوبين مياه تستوى ثلاث ارباع سوا
فى شوية زبدة نشوح البصل الجميل ده دورى عليه فى السوبر ماركت ولو مش موجود هاتى اصغر بصل كل ما يبقى صغير كل ما يبقى مسكر
لما البصل يذبل بس نرفع اللحمة ونضيفها للبصل ونقلبهم سوا ونرفعهم فى الطاجن اللى هيدخل الفرن
اخر خطورة بنجيب فصين ثوم مفرومين نشوحهم فى ملعقة زبدة او سمنة واما يبقى ذهبى ننزل شوربة اللحمة واما تغلى ننزلها فى الطاجن
هتدخل فرن حرارته متوسطة متغطية بورق فويل كويس لحد ما الصوص يتكثف وانتى بتتحكمى فى كثافة الصوص
وتقدم
0 التعليقات:
إرسال تعليق