طريقه لتزيين التورته لعيد الميلاد
طبعا طريقه الكيك الاسفنجي عملناه من قبل علي الرابط ده
http://boswekol.blogspot.com/2014/04/blog-post_7205.html
اليوم طريقه تانيه لتزيين التورته لعيد ميلاد
انا قسمته على صنيتين 26عشان يستوى بسرعه
تخبز فى فرن حارقليلا مسخن من قبل لمده 5دقايق ونقلل الحراره شويه
لمده نص ساعه او حسب الفرن
تخرج من الفرن تبرد على شبكه
انا استخدمتها فى نفس اليوم المفروض انها تبات افضل
قسمتها كل صينيه 2 بقوا 4طبقات
سقيتها بالشربات الخفيف وحشيتها كريمه وغلفتها كريمه وشيكولاته
ما استخدمتش الربع كيلوكريمه بالكامل تبقى منه شويه
ودى الصور بتاع التزيين معلش اعذرونى بقى ما كانش عندى وقت
اثناء عمل الكيك كنت مستعجله فعلا
غلفت الجوانب بالفارمسيل الملون اسرع حاجه
من فوق بشر شيكولاته
وجملت بالكريمه وقطع الشيكولاته (دايما بحتفظ بيها جاهزه فى الفريزر
وما كانش عندى غير 4وحدات كريز بس اتصرفت بيهم
يعنى يغيروا المنظر شويه ويكسر اللون البنى
طبعا طريقه الكيك الاسفنجي عملناه من قبل علي الرابط ده
http://boswekol.blogspot.com/2014/04/blog-post_7205.html
اليوم طريقه تانيه لتزيين التورته لعيد ميلاد
انا قسمته على صنيتين 26عشان يستوى بسرعه
تخبز فى فرن حارقليلا مسخن من قبل لمده 5دقايق ونقلل الحراره شويه
لمده نص ساعه او حسب الفرن
تخرج من الفرن تبرد على شبكه
انا استخدمتها فى نفس اليوم المفروض انها تبات افضل
قسمتها كل صينيه 2 بقوا 4طبقات
سقيتها بالشربات الخفيف وحشيتها كريمه وغلفتها كريمه وشيكولاته
ما استخدمتش الربع كيلوكريمه بالكامل تبقى منه شويه
ودى الصور بتاع التزيين معلش اعذرونى بقى ما كانش عندى وقت
اثناء عمل الكيك كنت مستعجله فعلا
غلفت الجوانب بالفارمسيل الملون اسرع حاجه
من فوق بشر شيكولاته
وجملت بالكريمه وقطع الشيكولاته (دايما بحتفظ بيها جاهزه فى الفريزر
وما كانش عندى غير 4وحدات كريز بس اتصرفت بيهم
يعنى يغيروا المنظر شويه ويكسر اللون البنى
0 التعليقات:
إرسال تعليق