طاجن السمك بالفريك
سمك شعور مقطع جزل ومتبل وقليته عادي زي ما بنعمله في الدقيق ونقليه
بدأت أجهز للفريك
شوحت بصلة في قليل من الزيت
حطيت الفريك المغسول كويس ومصفى على البصل وقلبته وحطيتله الميه زي ما بتعملي الرز بالظبط
بمجرد ما يشرب المية نطفي النار عليه لأني عايزاه نصف سوا هايكون لسه فيه شوية مية بسيطة محتاجينها عشان السمك يشربها بعد كده وياخد طعم الفريك
وضعت نصف الفريك في الطاجن الفخر ووضعت عليه جزل السمك
وضعت الباقي من الفريك وضعت عليه شرائح طماطم ودخلته الفرن
شكل الطاجن بعد ما طلع من الفرن
ودي صينية سمك عملتها ببقية السمك
0 التعليقات:
إرسال تعليق