طريقة صنع اللانشون فى البيت
المقادير فراخ بدون عظم او دهن او ممكن ايضا نستبدل باللحم الاحمر
كوب خبز مطحون بقسماط-
بيضه وحده -- بهارات فلفل اسود -- ملح -- كمون --- بابريكا علشان اللون
زيتون اسود او فلفل اخضر -- انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب
المقادير حسب العائله
نضع كل المقاديرفى الكبة او بخلاط اللحمه حتي ينعموا
مع بعض جيدا
ثم نضعهم بورق بلاستيك وبنضغط الطرفين
حتي ما يفضل اي هواء بالداخل --- ثم ورق المنيوم
ثم بورق الألمونيم ( القصدير )
نضع الرول فى حلة على النار
فيخا ماء ساخت وورق لورا وملخ وفلفل
وشوية خل
نضعه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد
وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا بنقول 5 ساعات
وبعدين نقطعة حسب الرغية ونقدمه مع سلطة او سندوتشات
وبالهنا والشفا
المقادير فراخ بدون عظم او دهن او ممكن ايضا نستبدل باللحم الاحمر
كوب خبز مطحون بقسماط-
بيضه وحده -- بهارات فلفل اسود -- ملح -- كمون --- بابريكا علشان اللون
زيتون اسود او فلفل اخضر -- انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب
المقادير حسب العائله
نضع كل المقاديرفى الكبة او بخلاط اللحمه حتي ينعموا
مع بعض جيدا
ثم نضعهم بورق بلاستيك وبنضغط الطرفين
حتي ما يفضل اي هواء بالداخل --- ثم ورق المنيوم
ثم بورق الألمونيم ( القصدير )
نضع الرول فى حلة على النار
فيخا ماء ساخت وورق لورا وملخ وفلفل
وشوية خل
نضعه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد
وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا بنقول 5 ساعات
وبعدين نقطعة حسب الرغية ونقدمه مع سلطة او سندوتشات
وبالهنا والشفا
ماشاء الله عليك ...تقريبا نفس طريقتي ..اطبخه بالكسكاس خاص بالكسكس او بكسكاس خاص بطنجرة الظغط
ردحذف