الأحد، 6 أبريل 2014

البسطرمه البيتي

عمل البسطرمة البيتي
مقادير الاكلة
كيلو لحمة احمر قطعة واحدة من الفخد
كوب ملح
معلقتين كمون
معلقتين حلبة مطحونة
معلقتين شطة
معلقتين ثوم مفروم
معلقتين بابريكا
ورقتين لورا ، معلقتين فلفل اسود
معلقة صغيرة جوزة الطيب
طريقة عمل طريقة عمل البسطرمة البيتي
تغطى اللحم بمعلقتين كبار ملح ونعلق اللحم في قماشة في المطبخ لمدة يومان
تخلط باقي المكونات مع ربع كوب ماء
تغطي اللحمج بالخلطة و يدك مبللة لتساعد الخليط علي التماسك
تعلق في المطبخ لاسبوع ملفوفة باحكام بقماشة نظيفة
صورة: عمل البسطرمة البيتي
مقادير الاكلة
كيلو لحمة احمر قطعة واحدة من الفخد
كوب ملح
معلقتين كمون
معلقتين حلبة مطحونة
معلقتين شطة
معلقتين ثوم مفروم
معلقتين بابريكا
ورقتين لورا ، معلقتين فلفل اسود
معلقة صغيرة جوزة الطيب
طريقة عمل طريقة عمل البسطرمة البيتي
تغطى اللحم بمعلقتين كبار ملح ونعلق اللحم في قماشة في المطبخ لمدة يومان
تخلط باقي المكونات مع ربع كوب ماء
تغطي اللحمج بالخلطة و يدك مبللة لتساعد الخليط علي التماسك
تعلق في المطبخ لاسبوع ملفوفة باحكام بقماشة نظيفة
وتقطع بعد اسبوع وبالهنا
صورة: ‏عمل البسطرمة البيتي
مقادير الاكلة
كيلو لحمة احمر قطعة واحدة من الفخد
كوب ملح
معلقتين كمون
معلقتين حلبة مطحونة
معلقتين شطة
معلقتين ثوم مفروم
معلقتين بابريكا
ورقتين لورا ، معلقتين فلفل اسود
معلقة صغيرة جوزة الطيب
طريقة عمل طريقة عمل البسطرمة البيتي
تغطى اللحم بمعلقتين كبار ملح ونعلق اللحم في قماشة في المطبخ لمدة يومان
تخلط باقي المكونات مع ربع كوب ماء
تغطي اللحمج بالخلطة و يدك مبللة لتساعد الخليط علي التماسك
تعلق في المطبخ لاسبوع ملفوفة باحكام بقماشة نظيفة
صورة: عمل البسطرمة البيتي
مقادير الاكلة
كيلو لحمة احمر قطعة واحدة من الفخد
كوب ملح
معلقتين كمون
معلقتين حلبة مطحونة
معلقتين شطة
معلقتين ثوم مفروم
معلقتين بابريكا
ورقتين لورا ، معلقتين فلفل اسود
معلقة صغيرة جوزة الطيب
طريقة عمل طريقة عمل البسطرمة البيتي
تغطى اللحم بمعلقتين كبار ملح ونعلق اللحم في قماشة في المطبخ لمدة يومان
تخلط باقي المكونات مع ربع كوب ماء
تغطي اللحمج بالخلطة و يدك مبللة لتساعد الخليط علي التماسك
تعلق في المطبخ لاسبوع ملفوفة باحكام بقماشة نظيفة
وتقطع بعد اسبوع وبالهنا‏

0 التعليقات:

إرسال تعليق