الاثنين، 7 أبريل 2014

سر بهارات السمك من اشهر العطارين ..اعمليها في البيت

 بهارات السمك
المقادير :

ملعقة أكل كزبرة مطحونةملعقة أكل كمون مطحون

2 ملعقة صغيرة كركم

1 و ½ ملعقة صغيرة شطةملعقة صغيرة زنجبيل

½ ملعقة صغيرة قرنفل

½ ملقة صغيرة هيل مطحون

½ ملعقة صغيرة قرفةوعرقين روزماري ناشف و4 عروق بقدونس ناشف

المكونين الأخيرين هما في الوصفة بس أنا مش بحطهم / أحب أستعملهم فريش لما أتبل السمك

التحضير :وإن كانت البهارات مطحونة بس أحب أطحنهم معا ثانية

وتحفظ في برطمان في مكان بارد وجاف (لو كمية كبيرة من أي نوع من البهارات يفضل حفظها في الثلاجة أو الفريزر) طبعا الكلام ده يشمل كل البهارات

وتبلي فيها أي نوع من وصفات السمك

0 التعليقات:

إرسال تعليق