الثلاثاء، 8 أبريل 2014

مربي الفراوله في بص وكل ولا احلي

مربي الفراوله المقادير
كيلو وربع من الفراولة
نصف كيلو سكر بس (علشان متبقاش مسكرة وتجزع النفس)
نصف ليمونة
والجديد نصف كيس جيلي فراولة (بيديها لون حلو اووووى) ومش بتجمد زى الجيلى متخافيش حطى وعلى ضمنتى



الطريقة
انا بغسل الفراولة وبقطعها قطع صغيرة



وأحطها فى الحلة وعليها الجيلي



وبعد كدة السكر وقلبهم كويس



وحطتها على نار عالية لحد اما غليت وبعد كدة نقلتها على نار هادية



وهنا بدأت تستوى



بعد اما استوت شوفى قوامها


انا حطتها فى علبة



وبالف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق