المكونات
نصف كوب عسل جلكوز
نصف كوب سكر شيرة
اوشربات اللي بنسقي بيه البسبوسة
شيكولاتة خام
ملعقتين كاكاو خام
ربع كوب لبن
كوب كريمة شانتية
فانيليا
الطريقة
اول حاجة انا بستعمل الشيكولاتة دي
الطريقة
اول حاجة نسيح الشيكولاتة علي حمام ماء
ونضيف العسل الجلكوز والسكر الشربات علي
بعض ونتركهم يغلوا
حبة علي النار
ثم نضيف الشيكولاتة السايحة علي الجلوكوز
كدة اناضفت الشيكولاتة علي العسل
ندوب بقي ملعقتين الكاكاو في ربع كوب اللبن
كويس قوي
ولو في كلاكيع
ممكن نصفيهم بمصفي
ودة شكل الكاكاو بعد تمام الذوبان
نضيف الكاكاو علي الخليط السابق
ونقلب باستمرار
كمان نضيف الكريمة علي الخليط
نقلب والخليط مازال علي حمام الماء
كدة بقي انتهينا
نضيف للخليط ملعقة الزبدة
ودة شكل الشيكولاتة الميروار
بعد ما انتهينا منها
وانا عندي علبة شيكولاتة نوتيلا فارغة
حطيت الميروار
وبحفظه في التلاجة
لحين الحاجة
جربوها ياجماعة
والله جميلة قووووووووي
0 التعليقات:
إرسال تعليق