السبت، 12 أبريل 2014

التشوكليت ميروار


المكونات
نصف كوب عسل جلكوز
نصف كوب سكر شيرة
اوشربات اللي بنسقي بيه البسبوسة
شيكولاتة خام
ملعقتين كاكاو خام
ربع كوب لبن
كوب كريمة شانتية
فانيليا
الطريقة
اول حاجة انا بستعمل الشيكولاتة دي

الطريقة
اول حاجة نسيح الشيكولاتة علي حمام ماء

ونضيف العسل الجلكوز والسكر الشربات علي
بعض ونتركهم يغلوا
حبة علي النار


ثم نضيف الشيكولاتة السايحة علي الجلوكوز

كدة اناضفت الشيكولاتة علي العسل
ندوب بقي ملعقتين الكاكاو في ربع كوب اللبن
كويس قوي
ولو في كلاكيع
ممكن نصفيهم بمصفي

ودة شكل الكاكاو بعد تمام الذوبان

نضيف الكاكاو علي الخليط السابق
ونقلب باستمرار
كمان نضيف الكريمة علي الخليط

نقلب والخليط مازال علي حمام الماء
كدة بقي انتهينا
نضيف للخليط ملعقة الزبدة
ودة شكل الشيكولاتة الميروار
بعد ما انتهينا منها

وانا عندي علبة شيكولاتة نوتيلا فارغة
حطيت الميروار
وبحفظه في التلاجة
لحين الحاجة
جربوها ياجماعة
والله جميلة قووووووووي

0 التعليقات:

إرسال تعليق