طول عمرنا بنعمل التشيز كيك بالفراوله لو حبينا نتفنن فى تقديمها بتكون فراوله محشيه كريمه او محشوه بالشكولاته
بس النهارده هنعكسها وهنعمل فراوله جواها تشيز كيك
لو عندك فراوله جاهزه او مجمده اعملى حشوة التشيز كيك وشوفى النتيجه
المكونات
500 جرام فراوله حجم كبير
225 جرام جبن كريمه (كريم تشيز)
3ملاعق سكر بودره مطحون
1 ملعقة فانيليا
بسكويت ديجستيف مطحون مفتت
الطريقه
-تغسل الفراوله وتقطع من اعلى ويتم عمل فتحات بداخلها
- اخفقى الجبن الكريمه وسكر البودره والفانيلا حتى يصبح المزيج كريمى
- يتم حشو الفراوله بمزيج التشيز كريم وينثر فوقه بسكوت نخالة القمح ويوضع بالثلاجه لحين التقديم
ودى بعد اول قضمه
0 التعليقات:
إرسال تعليق