السبت، 5 أبريل 2014

فراوله جواها تشيز كيك لعيونكم



طول عمرنا بنعمل التشيز كيك بالفراوله لو حبينا نتفنن فى تقديمها بتكون فراوله محشيه كريمه او محشوه بالشكولاته
بس النهارده هنعكسها وهنعمل فراوله جواها تشيز كيك

لو عندك فراوله جاهزه او مجمده اعملى حشوة التشيز كيك وشوفى النتيجه


المكونات

500 جرام فراوله حجم كبير

225 جرام جبن كريمه (كريم تشيز)

3ملاعق سكر بودره مطحون

1 ملعقة فانيليا

بسكويت ديجستيف مطحون مفتت



الطريقه

-تغسل الفراوله وتقطع من اعلى ويتم عمل فتحات بداخلها

- اخفقى الجبن الكريمه وسكر البودره والفانيلا حتى يصبح المزيج كريمى

- يتم حشو الفراوله بمزيج التشيز كريم وينثر فوقه بسكوت نخالة القمح ويوضع بالثلاجه لحين التقديم

ودى بعد اول قضمه


0 التعليقات:

إرسال تعليق