الجمعة، 4 أبريل 2014

مكرونة البيتزا جديده


مكرونة البيتزا


بقسمها لتلات طبقات


الطبقة الاولى
مكرونه اسباجتى
علبه قشطة او تلات ملاعق كبار قشطة
معلقتين مايونيز ومعلقتين جبنه سايله اى نوع



بكسر المكرونه صغير
وبسلقها
بخلط القشطة و المايونيز والجبنة
وبخلطهم بالمكرونه ودى بتكون اول طبقة







الطبقة التانية
طماطم وفلفل اخضر وثوم وبصلة




نفرمهم مع بعض واسبكهم لحد ما تنشف مياتهم واتبلها بالملح والفلفل
وبضيف لها معلقه كاتشاب








الطبقة التالته

فلفل اخضر وزيتون وجبنه شيدر





واغطيها بفويل وادخلها الفرن فى الرف الى فى وسط لحد ما تسيح الجبنه بس
لو حابين الجبنه تاخد لون شيلوا الفويل وسيبها تاخد لون تتحت الشوايه





وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق