مكرونة البيتزا
بقسمها لتلات طبقات
الطبقة الاولى
مكرونه اسباجتى
علبه قشطة او تلات ملاعق كبار قشطة
معلقتين مايونيز ومعلقتين جبنه سايله اى نوع
بكسر المكرونه صغير
وبسلقها
بخلط القشطة و المايونيز والجبنة
وبخلطهم بالمكرونه ودى بتكون اول طبقة
الطبقة التانية
طماطم وفلفل اخضر وثوم وبصلة
نفرمهم مع بعض واسبكهم لحد ما تنشف مياتهم واتبلها بالملح والفلفل
وبضيف لها معلقه كاتشاب
الطبقة التالته
فلفل اخضر وزيتون وجبنه شيدر
واغطيها بفويل وادخلها الفرن فى الرف الى فى وسط لحد ما تسيح الجبنه بس
لو حابين الجبنه تاخد لون شيلوا الفويل وسيبها تاخد لون تتحت الشوايه
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق