المقادير
تلات كوب دقيق - كوب زبادى - استخدم نص كوب حليب بس مش الكوب كله
معلقه خميره - معلقه سكر - رشه ملح - معلقتين زيت
خلطت الاول
الدقيق والخميرة والسكر والملح والزيت
بعدين ضفت الزبادى
وخلطتهم
واحتجت نص كوب حليب بس
وده بيختلف من نوع دقيق لنوع تانى ممكن تحتاجى اكتر من الحليب
وممكن اقل
وعجنتها فى العجانه لحد ما اتعجنت كويس ولمت
وسيبتها تخمر
ولما خمرت
وقسمتها نصين
نص قطعته 10كور صغيره للخبز
والنص التانى عملت بيه فطيرة عش البلبل
بعد ما اقطعها واكورها بسيبها تخمر عشر دقايق
وبأخد كورة كورة افردها واكون مسخنه طاسه على النار
وياريت تكون تيفال ومش ندهنها حاجة
اى طاسه مش ندهنها
واحطها فى الطاسه
واول ما تفأفأ اروح قلبها يا دوب تشم النار بس وتاخد لون بسيط
عشان تفضل طرريقة وطعمها لذيذ قووووووى
وبس
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق