: بسكويت ماري مع الشاي لاحلي فطار باقل تكاليف
المقادير :
كوبين وثلاثة أرباع الكوب
2 بيضة
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
ملعقة أكل ونصف ممسوحة بيكنج باودر
ملعقة صغيرة فانيلا
التحضير :
يخفق السكر مع البيض ليذوب السكر قليلا + الزيت والفانيلا ويخفق قليلا + خليط الدقيق والبيكنج باودر تدريجيا مع التقليب بالشوكة والعجينة مش عايزة عجن خالص
بعد ما يخلص الدقيق عجن بسيط وتقليبة وحتكون العجينة ناعمة وملسا وتجنن
تفرد بين أي نايلون بسمك أقل من نصف سم
(إستعملت نايلون سفرة الإستعمال الواحد)
وتقطع بأي قطاعة عندك
وتخرم بخلة الأسنان ويرص البسكويت في صاج الفرن المدهون زيت
ويخبز بدرجة 180 لمدة 15 دقيقة
وممكن تشوفيه بعد 13 دقيقة
المهم لما يشقر أسفله تشقريه تحت الشواية وتطلعيه وبس
وذوقي أحلى بسكويت ماري بجد
المقادير :
كوبين وثلاثة أرباع الكوب
2 بيضة
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
ملعقة أكل ونصف ممسوحة بيكنج باودر
ملعقة صغيرة فانيلا
التحضير :
يخفق السكر مع البيض ليذوب السكر قليلا + الزيت والفانيلا ويخفق قليلا + خليط الدقيق والبيكنج باودر تدريجيا مع التقليب بالشوكة والعجينة مش عايزة عجن خالص
بعد ما يخلص الدقيق عجن بسيط وتقليبة وحتكون العجينة ناعمة وملسا وتجنن
تفرد بين أي نايلون بسمك أقل من نصف سم
(إستعملت نايلون سفرة الإستعمال الواحد)
وتقطع بأي قطاعة عندك
وتخرم بخلة الأسنان ويرص البسكويت في صاج الفرن المدهون زيت
ويخبز بدرجة 180 لمدة 15 دقيقة
وممكن تشوفيه بعد 13 دقيقة
المهم لما يشقر أسفله تشقريه تحت الشواية وتطلعيه وبس
وذوقي أحلى بسكويت ماري بجد
0 التعليقات:
إرسال تعليق